АК-2020 Супер препарат для улучшения потенции. На растительной основе!

Краса і здоров'я - Медицина - Медичні товари


Товар №3014507
04:06:24
02.05.2024 в 11:02
170 грн.
Доступно зараз: 8[Продано: 2]
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Киев
Киевская обл. (Украина)
Доставка:
Детальніше про способи оплати та доставки
  Передзвоніть мені
Наличие:
В наличии

Внимание! Цена указана за одну баночку в которой 10 капсул.

Качество реально супер. Можно принимать по факту, или курсом, достаточно даже через день принимать по одной капсуле чтобы ощущать все преимущества перед другими, и очень удивить партнёра в своих возможностях. Качество ГАРАНТИРУЮ!

«АК-2020»

ДД на основі рослинної сировини

Склад: 1 капсула містить: активні інгредієнти: екстракт горянки (Epimedium brevicornum) – 200 mg (мг) (містить не менше 10% ікариїну), екстракт маки перуанської (Lepidium meyenii) – 150 mg (мг), екстракт женьшеню справжній (Panax ginseng) – 100 mg (мг), цинку оксид – 25 mg (мг); допоміжні речовини: наповнювачі: магнію стеарат; оболонка капсули: желатин.

Функціональні властивості АК-2020 обумовлені властивостями її активних інгредієнтів.

Женьшень має тонізуючі, імуномодулюючі і психостимулюючі властивості, нормалізує функцію ендокринної системи. Покращує перебіг фізіологічних і біохімічних процесів в гіпоталамусі, гіпофізі, в статевих і надниркових залозах, надає цілому позитивний вплив на сексуальну функцію чоловіків.

Екстракт горянки (ікариїн) нормалізує сечовипускання; покращує циркуляцію крові в судинах, підвищує рівень тестостерону; зростання м'язової тканини; поліпшує еректильну функцію.

Екстракт маки перуанської підвищує життєву енергію і витривалість, надає тонізуючу і м'яку анаболічну дію, сприяє нормалізації гормонального балансу у чоловіків; збільшує потенцію у чоловіків, сприяє посиленню статевого потягу; має позитивний вплив на функцію передміхурової залози і сприяє відновленню функції сечовивідної системи; є найбагатшим джерелом амінокислот (містить у своєму складі 19 амінокислот), фітонутрієнтів, жирних кислот, вітамінів, мікро- і макроелементів.

Цинк нормалізує функціонування передміхурової залози, сприяє стабілізації рівня цукру в крові. Цинк має антиоксидантні властивості, здійснює позитивний вплив на імунну систему організму.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) добавки: білки – 15,0 g(г), вуглеводи – 1,1 g(г), жири – 0 g(г); 64,4 kcal(ккал) / 269,4 kJ(кДж).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості (2 капсули): білки – 0,15 g(г), вуглеводи – 0,01 g(г), жири – 0 g(г); 0,64 kcal(ккал) / 2,69 kJ(кДж).

Без ГМО. Не містить цукор.

Рекомендації до застосування: рекомендована як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження та цинку для нормалізації функціонування статевої систему у чоловіків. Сприяє підвищенню лібідо (статевого потягу) та покращенню обмінних процесів у передміхуровій залозі.

Спосіб застосування: вживати дорослим чоловікам по 1 капсулі 1-2 рази на день або за 30-60 хв. до передбачуваного статевого акту.

Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Термін вживання: 3 тижні. В подальшому – за рекомендацією лікаря.

Протипоказання: підвищена індивідуальна чутливість до компонентів, дитячий вік до 18 років, жінкам, вагітним та в період лактації, гіпертонія, стани після інфаркту та інсульту.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом.

Форма випуску: капсула масою вмісту 500 mg (мг) ± 7,5 %.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Дата виробництва: 04.2021 року.

Строк придатності: 24 місяці від дати виробництва.

Мінімальний термін придатності («Краще спожити до 04.2023 року»)


Умови передачі

Доставка осуществляется Новой Почтой в любой регион Украины. При крупном заказе - возможна встреча, оговаривается отдельно.

Способи доставки та вартість

Новая почта (оплата получателем)

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 0