АК-2020 Супер препарат для улучшения потенции. На растительной основе! 30 капсул!

Краса і здоров'я - Медицина - Медичні товари


Товар №3014514
2 дня 05:26
04.05.2024 в 11:04
510 грн.
Доступно зараз: 10
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Киев
Киевская обл. (Украина)
Доставка:
Детальніше про способи оплати та доставки
  Передзвоніть мені
Наличие:
В наличии

Внимание! Цена указана за одну упаковку которой три баночки по 10 капсул (30 капсул.)

Качество реально супер. Можно принимать по факту, или курсом, достаточно даже через день принимать по одной капсуле чтобы ощущать все преимущества перед другими, и очень удивить партнёра в своих возможностях. Качество ГАРАНТИРУЮ!

«АК-2020»

ДД на основі рослинної сировини

Склад: 1 капсула містить: активні інгредієнти: екстракт горянки (Epimedium brevicornum) – 200 mg (мг) (містить не менше 10% ікариїну), екстракт маки перуанської (Lepidium meyenii) – 150 mg (мг), екстракт женьшеню справжній (Panax ginseng) – 100 mg (мг), цинку оксид – 25 mg (мг); допоміжні речовини: наповнювачі: магнію стеарат; оболонка капсули: желатин.

Функціональні властивості АК-2020 обумовлені властивостями її активних інгредієнтів.

Женьшень має тонізуючі, імуномодулюючі і психостимулюючі властивості, нормалізує функцію ендокринної системи. Покращує перебіг фізіологічних і біохімічних процесів в гіпоталамусі, гіпофізі, в статевих і надниркових залозах, надає цілому позитивний вплив на сексуальну функцію чоловіків.

Екстракт горянки (ікариїн) нормалізує сечовипускання; покращує циркуляцію крові в судинах, підвищує рівень тестостерону; зростання м'язової тканини; поліпшує еректильну функцію.

Екстракт маки перуанської підвищує життєву енергію і витривалість, надає тонізуючу і м'яку анаболічну дію, сприяє нормалізації гормонального балансу у чоловіків; збільшує потенцію у чоловіків, сприяє посиленню статевого потягу; має позитивний вплив на функцію передміхурової залози і сприяє відновленню функції сечовивідної системи; є найбагатшим джерелом амінокислот (містить у своєму складі 19 амінокислот), фітонутрієнтів, жирних кислот, вітамінів, мікро- і макроелементів.

Цинк нормалізує функціонування передміхурової залози, сприяє стабілізації рівня цукру в крові. Цинк має антиоксидантні властивості, здійснює позитивний вплив на імунну систему організму.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) добавки: білки – 15,0 g(г), вуглеводи – 1,1 g(г), жири – 0 g(г); 64,4 kcal(ккал) / 269,4 kJ(кДж).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості (2 капсули): білки – 0,15 g(г), вуглеводи – 0,01 g(г), жири – 0 g(г); 0,64 kcal(ккал) / 2,69 kJ(кДж).

Без ГМО. Не містить цукор.

Рекомендації до застосування: рекомендована як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження та цинку для нормалізації функціонування статевої систему у чоловіків. Сприяє підвищенню лібідо (статевого потягу) та покращенню обмінних процесів у передміхуровій залозі.

Спосіб застосування: вживати дорослим чоловікам по 1 капсулі 1-2 рази на день або за 30-60 хв. до передбачуваного статевого акту.

Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Термін вживання: 3 тижні. В подальшому – за рекомендацією лікаря.

Протипоказання: підвищена індивідуальна чутливість до компонентів, дитячий вік до 18 років, жінкам, вагітним та в період лактації, гіпертонія, стани після інфаркту та інсульту.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом.

Форма випуску: капсула масою вмісту 500 mg (мг) ± 7,5 %.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Дата виробництва: 04.2021 року.

Строк придатності: 24 місяці від дати виробництва.

Мінімальний термін придатності («Краще спожити до 04.2023 року»)


Умови передачі

Доставка товара Новой Почтой. Оплату можно при получении, и или на карту ПриватБанк, Монобанк, А-Банк

Способи доставки та вартість

Новая почта (оплата получателем)

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 2