Благодійний лот Всі гроші з продажу на ЗСУ 50 копійок 1992 50 копеек 1992 Україна Англійський чекан Украина Английский чекан копія копия

Колекціонування - Монети - Копії і репліки


Товар №3032600
13:05:07
29.04.2024 в 22:00
1 грн.
Мінімальний крок: 0.05 грн.
100 грн.
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Камень-Каширский
Волынская обл. (Украина)
Спосіб оплати:
Доставка:
Детальніше про способи оплати та доставки
  Передзвоніть мені

На фото


Умови передачі

Всі фото реальні, зроблені мною. Фотографії є частиною опису. Якщо щось не зрозуміло - напишіть коментар з проханням зробити додаткові фото, розміри, стан лоту. Всі мої лоти продаються без резервної ціни. Найбільший вибір. Якщо ціна Вас не влаштовує а товар сподобався - пропонуйте свою ціну в рамках розумного. Завжди готовий уступити та поторгуватися. Все пакується та відправляється одним відправленням в рамках розумного.
Доставка Укрпошта та Нова Пошта . Оплата доставки покупцем при отриманні Укрпоштою та Новою Поштою. Перевага відсилання- Укрпошта кожен день після оплати. Ніяких накладених платежів при отриманні Укрпоштою, так як немає поки що опції огляд дозволено посилки при отриманні Укрпоштою.Новою Поштою відсилаю лоти по мірі продаж - 1 раз тиждень або скоріше,якщо є змога передати кимось на склад, який знаходиться від мене за 35 км. Так що не думайте що НП буде швидше, Укрпоштою точно дешевше- від 36 грн оплатите на місці.Мені додатково оплачуєте 10 гривень за ящик(коробка, вакуумний конверт та пакувальні матеріали)
Удачі в торгах.

Способи оплати

Перевод на карту

Способи доставки та вартість

Укрпочта

Новая почта (оплата получателем)

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
На цей товар продавець встановив мінімальну продажну вартість, на даний момент вона НЕ досягнута.
Перегляди: 4