Зінаїда Тулуб. Твори в трьох томах

Колекціонування - Література - Зібрання творів


Товар №867576
Торги завершені
02.02.2020 в 16:36
80 грн.
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Фастов
Киевская обл. (Украина)
Спосіб оплати:
Доставка:
Детальніше про способи оплати та доставки

Зінаїда Тулуб. Твори в трьох томах [у 3 т.]. Київ : Дніпро, 1991 - 1992. Идеальное состояние новых! Впервые открывались для фотографирования. Блоки хрустящие.

Тома 1 и 2- історичний роман «Людолови» у двох книгах, що розкриває складний образ гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного. Його образ окрилив Зінаїду Тулуб на витворення панорамної хроніки життя України, Запорозької Січі, частково московії, Польщі і Туреччини в першій чверті XVII століття. Її творча уява, збагачена величезною кількістю історичних свідчень, фактів, переказів, легенд, дум, народних пісень, народила історичний роман «Людолови», в якому відтворено, як на чорних хлібах історії виростали, жили новим, художнім життям, образи тих, кому судилося поіменно залишитися в пам'яті народній, у літописах, історичних хроніках, українських думах, піснях, переказах, тих, хто ввійшов у вічність безіменно, але зі святим правом на безсмертя в хвилюючій історії народу, і тих, кому судилося бути зганьбленим людською пам'яттю за свої злочини, свавільства і підлоти.

Том 3 - роман «В степу безкраїм за Уралом». В його основу покладено перший період Шевченкового заслання: драматичний життєпис геніального поета охоплює тут неповних три роки — від 9 червня 1847 р. до 23 квітня 1850 р.
Задум роману, як видно з авторської передмови, виник у Зінаїди Тулуб під час перебування на засланні у 1948 р.



Умови передачі

ВНИМАНИЕ! На площадке самопроизвольно завершаются аукционы. КНИГИ В НАЛИЧИИ. ПИШИТЕ В ЧАТЕ СООБЩЕНИЯ ОБ ИНТЕРЕСУЮЩИХ ВАС КНИГАХ!
Или посетите - https://besplatka.ua/shop/bookymeer

Отправка наложенным платежом не осуществляется. Строго предоплата на карту Приватбанка. Реквизиты предоставляются только покупателю по завершению торгов в момент согласования условий оплаты и доставки.

Сделка должна быть завершена в течение 3 дней с момента окончания торгов.

Личная встреча невозможна!
Предпочтительна отправка Новой почтой.

За пределы Украины может быть осуществлена отправка книг с помощью услуги Укрпочты по ее тарифам (ссылка на расчет будет предоставлена). По полной ее предоплате.

ПОКУПАТЕЛЬ ПЕРВЫМ ВЫХОДИТ НА СВЯЗЬ. Если он не совершает данное действие в течение 3-х дней с момента завершения торгов книги выставляются на продажу БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ, а нерадивый покупатель получает отрицательный отзыв!

Доставка Укрпочтой по Украине возможна ТОЛЬКО по предварительной договоренности ДО ТОГО, как ПОКУПАТЕЛЬ нажимает кнопку КУПИТЬ. Посылки отправляются со вторника по четверг при обязательной доплате за упаковку от 3 грн до 8кг веса и от 4 грн - свыше 8.050 кг

Прошу это учесть ДО ТОГО, как делать ставки!

Способи оплати

Перевод на карту

Способи доставки та вартість

Укрпочта
Примітка: оплата доставки по факту получения на почте

Новая почта (оплата получателем)

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 87