Тореадори з Васюківки. Трилогія про пригоди двох друзів. Всеволод Нестайко

Література і аудиокниги - Дитячі книги - Пізнавальна література, історія


Товар №461661
Торги завершені
01.08.2020 в 09:19
179 грн.
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Ужгород
Закарпатская обл. (Украина)
Доставка:
з 17 грн.
Детальніше про способи оплати та доставки

Тореадори з Васюківки. Трилогія про пригоди двох друзів. Всеволод Нестайко.

Авторська редакція з новими епізодами.

Видавництво: , 2017р. Формат 84х108/32, 544 ст. з ілюстраціями, мова українська. Тверда, ламінована обкладинка. Книга нова. Важко знайти в українській літературі щось настільки веселе, талановите й дотепне, як ця неперевершена книга Всеволода Нестайка, якого часто називають Гоголем сучасної української дитячої літератури. Недаремно «Тореадори з Васюківки» перекладено двадцятьма мовами і внесено до Особливо Почесного списку Андерсена як один з найвидатніших творів світової літератури для дітей.

Книга хоч і створювалася з розрахунком на дитячу та юнацьку аудиторію, але будь-яка доросла людина, ознайомившись зі змістом пригодницьких історій, прийде у захват і зарядиться відмінним настроєм.

Книга розповідає про шкільні роки двох нерозлучних друзів, Яви та Павлуші, які пристрасно бажають прославитися на весь світ. Цикл оповідань включає у себе три невеликі повісті, які раніше видавалися незалежно одна від одної і не пов’язані спільним сюжетом, тільки персонажами. Історія починається з відчайдушного інженерного проекту хлопців — спорудження гілки метрополітену під сільським свинарником. У результаті 50-кілограмова свиня провалюється у безодню «інженерного проекту» Яви і Павлуші...

Зміст:

Надзвичайні пригоди Робінзона Кукурузо.

Незнайомець з тринадцятої квартири.

Таємниця трьох невідомих (Як посварилися Іван Васильович з Павлом Денисовичем).

Попередня оплата. Відправка Новою Поштою або Укрпоштою тільки по Україні. Доставку Новою Поштою сплачує Покупець при отриманні посилки. Доставка Укрпоштою — попередня оплата 23 грн.



Умови передачі

Попередня оплата. Відправка Новою Поштою або Укрпоштою тільки по Україні. Доставку Новою Поштою сплачує Покупець при отриманні посилки. Доставка Укрпоштою — попередня оплата 23 грн.

Способи доставки та вартість

Укрпочта по місту: 17 грн. around the country: 23 грн.
Примітка: Доставка Укрпочтой - предоплата по тарифам Укрпочты

Новая почта (оплата получателем)

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 63