Товар №537800
Торги завершені
18.05.2020 в 23:25
749 грн.
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Коломыя
Ивано-Франковская обл. (Украина)
Доставка:
з 30 грн.
Детальніше про способи оплати та доставки
Состояние:
новое
Исправное?:
Да
Наличие:
В наличии

ZTE AC70 (Wi-Pod Max) може працювати в мережі оператора Інтертелеком. Роутер підтримує технологію Rev.B швидкість передачі даних до 14,7 Мбіт / сек. Маршрутизатор працює в стандарті Wi-Fi 802.11 b / g / n, до нього можуть одночасно підключатися по бездротовому каналу до 5 пристроїв. Є роз'єм для підключення зовнішньої підсилювальної антени, яка в місцях не впевненого прийому сигналу допоможе його посилити і збільшити швидкість передачі даних.

ZTE AC70 забезпечує тривалий час автономної роботи за рахунок використання посиленого вбудованого акумулятора ємністю 5200 мАч. Без підзарядки Wi-Pod Max може функціонувати до 24 годин, забезпечуючи користувачеві надійний канал зв'язку і високу швидкість мобільного інтернету до 14,7 Мбіт / сек в радіусі 10 метрів.

Мобільний Wi Fi роутер підтримує карти пам'яті формату micro SD об'ємом до 32 Гб для зберігання призначених для користувача файлів і спільного доступу до них всім підключеним до роутера пристроїв. Ще однією корисною особливістю ZTE AC70 є функція Power Bank - можливість заряджати від батареї роутера інші гаджети - телефони, смартфони, планшети і т.п.

Способи доставки та вартість

Укрпочта around the country: 30 грн.

Новая почта (оплата получателем)

Новая почта (предоплата) around the country: 35 грн.

Интайм around the country: 35 грн.

Самовывоз

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 353