Товар №537804
Торги завершені
18.05.2020 в 23:53
539 грн.
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Коломыя
Ивано-Франковская обл. (Украина)
Доставка:
з 30 грн.
Детальніше про способи оплати та доставки
Состояние:
новое
Исправное?:
Да
Наличие:
В наличии

WiFi роутер ZTE 891 виконаний в класичному стилі - саме таке визначення природним чином напрошується при погляді на цей пристрій. Класичному, а то й сказати звичайному стилі, якби не поставлена на чільне місце найвища функціональність і продуманість,що з лишком компенсує стриманий екстер'єр роутера. Цільовою споживчою аудиторією ZTE 891 є, перш за все, бізнесмени і керівники, діяльність яких передбачає необхідність постійної можливості виходу в інтернет. Роутер є справжньою знахідку для фрілансера або мандрівника. Wifi роутер ZTE 891 здатний забезпечити впевнену зв'язок в більш ніж двохстах країнах світу, при цьому більше ніж в половині з них зв'язок буде доступний в форматі 3G.

Зручність в управлінні.
Найсвіжіша версія програмного забезпечення бездротового роутера ZTE 891 робить з'єднання користувача надійно захищеними від несанкціонованого доступу. Індикація і призначені для користувача інтерактивні панелі надають широкі можливості простого і інтуїтивно зрозумілого управління настройками з'єднання і інформують про рівень якості сигналу, заряд батареї і поточний режим роботи маршрутизатора.

На фронтальній панелі знаходяться три клавіші навігації меню. На нижній панелі можна виявити кнопку живлення та відключення живлення, порт micro USB для підключення комп'ютера або зарядного пристрою, і кнопку Reset для скидання налаштувань до встановленим за замовчуванням.

Як підсумок можна сказати, що для власника планшета або смартфона портативний WiFi 3G / 3G роутер ZTE EuFi891 (простіше кажучи, ZTE 891) є пристроєм must have. Це гаджет, який забезпечить наявність точки доступу до високошвидкісного інтернету формату 3G CDMA EV-DO Rev A. або 4G LTE 700 МГц. ZTE 891 практично скрізь. Шукати компромісів не доведеться - ZTE 891 абсолютно не обтяжить свого власника ні в подорожі, ні в конференц - залі.

Способи доставки та вартість

Укрпочта around the country: 30 грн.

Новая почта (оплата получателем)

Новая почта (предоплата) around the country: 35 грн.

Интайм around the country: 35 грн.

Самовывоз

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 140