Товар №594112
Торги завершені
27.05.2020 в 10:31
799 грн.
Доступно зараз: 5
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Коломыя
Ивано-Франковская обл. (Украина)
Доставка:
з 30 грн.
Детальніше про способи оплати та доставки
Состояние:
новое
Исправное?:
Да
Наличие:
В наличии

Jet 2202

Мобільний 3G WiFi роутер JET 2202 новинка кінця 2015 року на українському ринку. Його по достоїнству оцінять любителі високої швидкості передачі даних і автономності роботи. І це не дивно. Він здатний працювати без підзарядки до 24 годин безперервно. А автономна робота в режимі очікування вичисляється тижнями.

Працює з усіми мобільними операторами

Роутер JET 2202 підтримує роботу в стандарті CDMA (оператори Інтертелеком і Піплнет) на швидкості до 14,7 Мбіт / сек, а також в мережах GSM / UMTS / WCDMA (оператори Київстар, Vodafone, Life, ТриМоб) на швидкості до 21 Мбіт / сек . Роутер може працювати як в Україні, так і за кордоном у відрядженні або туристичних поїздках, адже стандарт UMTS / WCDMA найбільш поширений у всьому світі і є практично у всіх країнах земної кулі.

Интертелеком Lifecell Киевстар Vodafone 3Mob

Висока швидкість передачі даних

Як уже згадувалося вище пристрій підтримує технологію передачі даних CDMA EVDO Rev.B до 14,7 Мбіт / сек в мережі Інтертелеком і технологію HSPA + до 21 Мбіт / сек у мережах UMTS / WCDMA в мережах GSM операторів. Такі швидкості цілком комфортні як для серфінгу в інтернеті, так і для перегляду потокового відео або онлайн ігор, а також стрімінга і передачі великих обсягів інформації.

Висока автономність роботи

Маршрутизатор оснащений потужною батареєю ємністю 5000 мАч, яка дозволяє працювати пристрою до 24 годин при одному підключеному до нього по WiFi девайсі. До того ж є можливість використання роутера як зовнішнього акумулятора PowerBank для зарядки різних електронних пристроїв - смартфонів, планшетів, музичних плеєрів і т.п. Зарядка проводиться від мережі 220В за допомогою зарядного пристрою, який йде в комплекті, а також від USB порту комп'ютера або від автомобільної зарядки (можна придбати окремо).

Підтримка карт пам'яті

Роутер оснащений слотом для карт формату microSD об'ємом до 32 Гб, що дає можливість користувачеві зберігати на ній необхідні йому файли і надавати до них доступ усім підключеним до роутера пристроям.

Вбудований WAN порт

Також WiFi роутер JET 2202 оснащений стандартним Ethernet портом для підключення до нього кабельного інтернету. Даний порт - WAN, є вхідним портом, тобто до нього не можна підключити кабель і за допомогою кабелю передавати інтернет наприклад на стаціонарний комп'ютер, а навпаки до нього підключається кабель провідового інтернету і Jet 2202 в цьому випадку роздає сигнал, який він отримує від кабелю, а не від мобільної мережі.

Зручний веб-інтерфейс налаштувань

Налаштування роутера здійснюються через зручний інтуїтивно зрозумілий веб інтерфейс, де користувач може змінити налаштування WiFi, режими передачі даних та інші важливі налаштування пристрою.

Інтернет магазин I-KOM https://i-kom.com.ua/

Способи доставки та вартість

Укрпочта around the country: 30 грн.

Новая почта (оплата получателем)

Новая почта (предоплата) around the country: 35 грн.

Интайм around the country: 35 грн.

Самовывоз

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 170