Товар №594111
Торги завершені
27.05.2020 в 10:31
1379 грн.
Доступно зараз: 5
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Коломыя
Ивано-Франковская обл. (Украина)
Доставка:
з 30 грн.
Детальніше про способи оплати та доставки
Состояние:
новое
Исправное?:
Да
Наличие:
В наличии

Huawei EC5321u-1 - високошвидкісний мобільний 3G Wi-Fi роутер з вбудованим модемом, що надає інтернет по всій Україні на швидкості до 14,7Мбіт / с. Це один з кращих Wi-Fi роутерів для роботи в мережах CDMA. Цей пристрій являє собою модем, оснащений Wi-Fi модулем і акумулятором для автономного користування. Роутер Huawei EC5321u-1 - універсальне рішення для будь-якого пристрою, будь то планшет, ноутбук, нетбук, смартфон і навіть стаціонарний комп'ютер. Це роутер, яким можна користуватися вдома, на роботі, на відпочинку, в дорозі і в будь-якому місці, де Вам може знадобитися інтернет. Для тих, хто хоче не просто мати доступ в інтернет, а й користуватися інтернетом по-максимуму, високошвидкісний кишеньковий Wi - Fi роутер Huawei EC5321 - найкраще придбання!

Який розмір пристрою?

3G Wi-Fi роутер Huawei EC5321 - одне з найбільш компактних пристроїв. При досить невеликих габаритах (92.8мм × 60.0мм × 13.8мм), цей роутер є найпотужнішим представником всіх роутерів. Вагою пристрій 150 грам, з легкістю поміщається в руці, його так само зручно носити в кишені або в сумці, користуватися в автомобілі. Крім потужного приймально-передавального пристрою, роутер має стильний корпус білого кольору, овальної форми і інформативну індикацію.

З якими операторами може працювати кишеньковий роутер?

Роутер ЕС5321u-1 працює з мережами CDMA в двох стандартах: 1) EVDO Rev.B на швидкості до 14,7Мбіт / с з оператором Інтертелеком і 2) EVDO Rev.A на швидкості до 3,1Мбіт / с з операторами Інтертелеком і Peoplenet. Залежно від покриття на Вашій місцевості і підключеного оператора, роутер автоматично визначає, в якому стандарті йому працювати. Досвідчені фахівці нашої компанії I-KOM можуть допомогти підібрати найкращого для Вас оператора.

Яка максимальна швидкість інтернету?

Так як оператор Peoplenet надає заявлену швидкість до 3,1Мбіт / с, роутер в основному використовують для роботи з Інтертелеком, оскільки цей оператор працює з високошвидкісною технологією 3G Турбо на швидкості до 14,7Мбіт / с (EVDO Rev.B). Особливість пристрою в тому, що в зоні, де немає покриття EVDO Rev.B, роутер не перестає працювати, а переходить на швидкість до 3,1Мбіт /с в стандарті EVDO Rev.А, що робить його справді універсальним пристроєм. З роутером 5321 можна не тільки переглядати сайти і соц.мережі, але і дивитися фільми, грати в онлайн-ігри, спілкуватися по скайпу і багато іншого.

Яку кількість пристроїв можна підключити одночасно?

3G Wi-Fi роутер ЕС5321 дозволяє одночасно підключити до Wi-Fi мережі до 5-ти пристроїв, в яких є Wi-Fi приймач, і додатково шестого пристрою по USB-кабелю, так як в цьому пристрої Wi-Fi модуль при підключенні через USB не відключається .

Як довго працює від акумулятора?

Wi-Fi роутер має акумулятор ємністю 1500 mAh, це одна з найпотужніших батарей в переносних роутерах. Така ємність дозволяє пристрою безперервно працювати протягом 5 годин без підзарядки. У роутера так само є важлива особливість - авто-збереження батареї. Якщо Ви перестали користуватися інтернетом, роутер переходить в режим очікування з метою економного використання заряду батареї. У режимі очікування роутер може перебувати до 200 годин.

Інтернет магазин I-KOM https://i-kom.com.ua/

Способи доставки та вартість

Укрпочта around the country: 30 грн.

Новая почта (оплата получателем)

Новая почта (предоплата) around the country: 35 грн.

Интайм around the country: 35 грн.

Самовывоз

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 395