Товар №537797
Торги завершені
18.05.2020 в 23:28
399 грн.
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Коломыя
Ивано-Франковская обл. (Украина)
Доставка:
з 30 грн.
Детальніше про способи оплати та доставки
Состояние:
новое
Исправное?:
Да
Наличие:
В наличии

Висока швидкість в мережах всіх операторів


Pantech UML290 - двостандартний модем. Він здатний працювати в мережах CDMA EVDO Rev.A 800MHz до 3,1 Мбіт / сек (Інтертелеком або Піплнет), GSM / GPRS / EDGE і UMTS / WCDMA на швидкості до 7,2 Мбіт / сек (ТриМоб), до 14,4 в мережах з підтримкою HSDPA (Київстар, Vodafone, lifecell), а також в стандарті LTE 700MHz. Стандарт LTE на сьогоднішній день є найбільш високошвидкісною стандартом передачі даних в світі. Швидкість обміну даними по радіоканалу в цьому стандарті обмежена 100 Мбіт / сек, що можна порівняти з оптоволоконними дротовими каналами зв'язку. На жаль даний стандарт в Україні не представлений, тому дана особливість модему в нашій країні поки буде не задіяна.

Сучасний дизайн і потужна внутрішня антена

Модем Pantech UML290 має специфічний дизайн. USB роз'єм захований під поворотною кришкою, яка додатково є антеною, що сприяє гарному прийому сигналу в умовах не великого віддалення від базових станцій. Поворотна кришка пристрою грає роль додаткової антени, тому при підключенні модему до ноутбука або комп'ютера рекомендується щоб вона була в розгорнутому вигляді. Це дає додаткове, нехай і не велике, але посилення сигналу.

Можливість підключення зовнішньої антени


Також в модемі передбачена можливість підключення зовнішньої підсилювальної антени, на випадок використання його в місцях з не впевненим прийомом сигналу. Робота з RUIM картами CDMA опараторів не підтримується, модем програмується. Пристрій відрізняється не великими розмірами і відмінною якістю збірки.

Способи доставки та вартість

Укрпочта around the country: 30 грн.

Новая почта (оплата получателем)

Новая почта (предоплата) around the country: 35 грн.

Интайм around the country: 35 грн.

Самовывоз

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 68