Товар №594106
Торги завершені
27.05.2020 в 10:31
779 грн.
Доступно зараз: 5
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Коломыя
Ивано-Франковская обл. (Украина)
Доставка:
з 30 грн.
Детальніше про способи оплати та доставки
Состояние:
новое
Исправное?:
Да
Наличие:
В наличии

Один з новітніх модемів, Netgear 341U пропонує користувачам чудову можливість використовувати бездротовий 3G інтернет в будь-якій точці України, де є покриття Інтертелеком. Стандарт Rev. B, на якому працює модем, дозволяє не тільки переглядати веб-сторінки, але і дивитися потокове відео, слухати музику і швидко завантажувати / завантажувати файли. У цьому стандарті максимальна швидкість, на якій може працювати пристрій, становить 14,7 Мбіт / с!

Як і багато продуктів Netgear модем AirCard 341U має гарний рівень прийому сигналу і може забезпечити користувача надійним швидкісним каналом передачі даних. А для місць з не впевненим прийомом радіосигналу виробник передбачив роз'єми для підключення зовнішньої підсилювальної антени, які розташовуються на верхній грані пристрою.

Модем виконаний у форм факторі прямокутника з закругленими краями, із складаючим на шарнірі USB роз'ємом. Матеріал корпусу - темно-сірий софт-тач пластик. На передній панелі розміщується монохромний дисплей розміром 96 x 64 пікселя, на якому виводиться інформація про стан роботи модему, активності передачі даних, рівню сигналу і т.д. USB шарнір виконаний з металу, що надає йому додаткову міцність і надійність.

Компактні розміри модему і його робочі характеристики дозволяють брати його з собою куди завгодно і не розлучатися зі швидкісним Інтернетом ні за яких обставин.

Драйвери знаходяться на борту модему і встановлюються при першому підключенні його до комп'ютера.

Інтернет магазин I-KOM https://i-kom.com.ua/

Способи доставки та вартість

Укрпочта around the country: 30 грн.

Новая почта (оплата получателем)

Новая почта (предоплата) around the country: 35 грн.

Интайм around the country: 35 грн.

Самовывоз

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 105