Товар №537808
Торги завершені
18.05.2020 в 23:52
599 грн.
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Коломыя
Ивано-Франковская обл. (Украина)
Доставка:
з 30 грн.
Детальніше про способи оплати та доставки
Состояние:
новое
Исправное?:
Да
Наличие:
В наличии

Один зі світових лідерів в сфері IT-обладнання, компанія Huawei, представляє високошвидкісний 3G USB модем Huawei EC306. Цей модем - один з небагатьох в Україні, здатний працювати в режимі EVDO Rev. B, забезпечуючи рекордні швидкості передачі даних - до 14.7 Мбіт / с на прийом і до 5.4 Мбіт / с на віддачу в мережі Інтертелеком. Це дозволяє користуватися високоякісним бездротовим інтернетом практично в будь-якій точці України, не піклуючись про швидкість підключення.

Виконаний з високоміцного білого пластику, rev b модем має не тільки потужні технічні характеристики, але і приємний зовнішній дизайн. Невеликі габарити (90мм х 29мм х 7мм) і вага всього 35 грам дозволяють легко брати пристрій з собою.

Роз'єм для підключення зовнішньої антени

Модем Huawei EC306 обладнаний роз'ємом для підключення зовнішньої антени, що дозволяє отримувати відмінний сигнал навіть при віддаленні від великих міст. Для отримання більшої ефективності від використання антени пропонуємо Вам звернути увагу на модифіковану версію Huawei EC306 з двома роз'ємами.

Особливості використання та сумісність з іншим обладнанням

USB модем Huawei EC306 сумісний з такими операційними системами, як Windows (XP, Vista, 7, 8), Mac OS (10.5 і вище), а також з більшістю дистрибутивів Linux. Працює модем з усіма пристроями, які містять USB-порт (комп'ютери, ноутбуки, нетбуки). Але якщо Ви хочете користуватися інтернетом з планшету або смартфону, то Ви маєте можливість за допомогою модему Huawei EC306 і WiFi роутерів ASUS або Tp-Link організувати власну WiFi мережу, яка буде роздавати WiFi на 10 пристроїв одночасно. Відповідно до випробувань наших фахівців, найпродуктивніше модем буде працювати з такими 3G wi fi роутерами, як ASUS RT-N56U і Tp-Link 3420.

Перше включення

Ще одна перевага даного модему полягає в тому, що він містить в собі систему автоустановки драйверів. Вам немає необхідності шукати і завантажувати драйвери. При підключенні до комп'ютера 3G модем Rev B сам встановить їх на новий пристрій, Вам же потрібно буде всього лише погодитися з їх установкою, натиснувши "ОК" або "Далі". Після цього Ви зможете зробити перший вихід в інтернет. На корпусі модему є індикатор, який надає інформацію про стан поточного підключення. Безперервний зелений колір означає, що модем працює в технології EVDO Rev. A. Безперервний синій - в Rev. B. Якщо ж індикатор блимає синім або зеленим, йде виявлення сигналу покриття або ж модем знаходиться поза зоною дії покриття оператора.

Модем містить в собі роз'єм для карти пам'яті MicriSD, який підтримує до 32 GB. Це дозволить Вам не тільки користуватися інтернетом практично в будь-якій точці земної кулі, а й бути впевненим, що ваші файли завжди будуть з Вами.

Способи доставки та вартість

Укрпочта around the country: 30 грн.

Новая почта (оплата получателем)

Новая почта (предоплата) around the country: 35 грн.

Интайм around the country: 35 грн.

Самовывоз

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 286