Товар №594104
Торги завершені
27.05.2020 в 10:31
289 грн.
Доступно зараз: 5
Додати в обране
Продати подібне
Місцезнаходження:
Коломыя
Ивано-Франковская обл. (Украина)
Состояние:
новое
Исправное?:
Да
Наличие:
В наличии

Franklin U600 - якісний, надійний, багатофункціональний і швидкий модем, який розроблений для підключення бездротового, спритного 3G інтернету в будь-яких ноутбуках або стаціонарних персональних комп'ютерах в різних мережах: PEOPLEnet та Інтертелеком.

Модем Franklin U600 без проблем працює в автоматичних режимах в мережах CDMA до 3.1 Мб / сек. Він в своєму арсеналі має 2 радіоприймальних і 1 радіопередавальний тракти, які забезпечують надійну роботу в Mode Hybrid і набагато ефективніше працюють в умовах міських забудов. Також в ньому є вбудована і зовнішня антени. З таким модемом будь-хто, без проблем, зможете працювати в мережі CDMA Rev.0 і Rev.A. Завжди і в будь-якому місці буде Інтернет на високоякісному високому рівні.

Franklin U 600 розроблений на новітніх технологічних досягненнях і зможе забезпечувати дуже швидке і просте з'єднання з Інтернетом. Дизайн виконаний виключно з якісних і красивих матеріалів, що є досить привабливим. З упевненістю можна говорити: Franklin Wireless U600 відповідає стандартам нового покоління зв'язку 3G.

Sprint недавно оголосила про свої гібридні пристрої 3G / 4G, до яких відноситься і цей модем Franklin U600. У порівнянні зі своїми попередниками U300 і U301, Franklin U600 значно менший, але все ще має поворотний USB, який дозволяє підключити пристрій під різними кутами, щоб отримати кращий прийом або для зручного розташування модему.

Franklin U600 має розміри 1,25 х 2,91 х 0,55 і вагу всього 28 грамів, що робить його дуже корисним в подорожах. Є два режими 3G / 4G для мобільних користувачів і частих мандрівників. U600 має два індикатори на лицьовій стороні пристрою, що показують стан для 3G і 4G мереж, вони можуть бути дуже зручні для визначення наявних мереж на вашому поточному місцезнаходженні.

Світлодіодний індикатор зліва на лицьовій стороні призначений для мереж 4G і буде світитися синім при підключенні до 4G (WiMAX) мережі. Світлодіодний індикатор справа призначений для мережі 3G і загориться зеленим при підключенні до 3G (EVDO). При передачі даних по мережі, ви помітите, що світлодіод блимає, вказуючи на те, що йде передача даних через цю мережу. При відсутності покриття з будь-якої з мереж, світлодіод загориться червоним кольором.

franklin u600 1

Одним з негативних аспектів Franklin U600 є те, що він блокує прилеглі порти USB на багатьох комп'ютерах через ширину U600. Ця проблема може бути вирішена за допомогою кабелю USB подовжувач або USB-адаптера.

Модем Franklin U600 має чотири антенних порти, це більше ніж ми коли-небудь бачили на будь-яких інших мобільних пристроях широкосмугового зв'язку. Один для EVDO (3G), два для WiMAX (4G), і один для кращого A-GPS прийому.

Ім’я користувачаСтавкаДата
Немає результатів.
Перегляди: 114